Interact

4952_Interact_Logo_ORIGINALInteract este un club de servicii Rotary International pentru persoanele tinere cu vârsta între 12 şi 18 ani. Cluburile Interact sunt sponsorizate de cluburile Rotary individuale, care oferă sprijin şi îndrumare, dar ele se auto-guvernează şi se auto-susţin.

Înscrierea ca membru al unor astfel de cluburi variază foarte mult. Cluburile poate fi formate dintr-un singur gen, sau mixte, mari sau mici. Membrii pot fi elevi de la o singură şcoală, sau din două sau mai multe şcoli din aceeaşi comunitate.

În fiecare an, cluburile Interact finalizează cel puţin două proiecte în folosul comunităţii, dintre care unul promovează înţelegerea internaţională şi bunăvoinţa. Prin aceste eforturi, Interact dezvoltă o reţea de prietenie cu cluburile locale şi din străinătate, şi învaţă importanţa

  • dezvoltării abilităţilor de leadership şi integrităţii personale
  • demonstrârii utilităţii şi respectului pentru ceilalţi
  • înţelegerii valorii responsabilităţii individuale şi a muncii
  • promovării înţelegerii internaţionale şi bunăvoinţei.

Ca unul dintre programele cele mai importante şi cu cea mai rapidă creştere, cu mai mult de 10.700 de cluburi din 109 ţări şi zone geografice, Interact a devenit un fenomen la nivel mondial. Aproape 200.000 de tineri sunt implicati in Interact.

de7c3e2e-b201-4e88-f4e7-0c4665371325

Concurs Interact de videoclipuri

Concursul video Interact recunoaşte serviciile şi creativitatea membrilor Interact, cerându-le să spună poveşti despre cluburile lor şi să sărbătorească propriile succese. Vizitaţi canalul YouTube Interact pentru a afla tema din acest an şi pentru a viziona clipurile video câştigătoare din anii anteriori.

Aboneaza-te la buletinul de ştiri

Buketinul lunar de ştiri New Generations oferă ştiri şi informaţii în ceea ce priveşte programele Interact, Rotaract şi Rotary Youth Leadership Awards (RYLA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte