Rotary Fellowships

Rotary Fellowships sunt grupuri internaţionale organizate independent din rotarieni, soţii ale rotarianilor, şi membri Rotaract, care împărtășesc o vocație sau un interes comun recreativ. Rotary Fellowships oferă membrilor lor posibilitatea de a se distra, a face noi prieteni în întreaga lume, şi de a-şi îmbogăţi experienţa în Rotary.

Rotary Fellowships au început neoficial în 1928, când membrii Rotary, cu un interes comun în limba esperanto internaţională au format un grup. În 1947, un grup de entuziaşti rotarieni ai ambarcaţiunilor au început să arboreze steagul Rotary pe ambarcaţiunile lor, numindu-se International Yachting Fellowship of Rotarians – grup care deţine în prezent distincţia de a fi cea mai veche astfel de organizaţie. Domeniul de aplicare al grupurilor s-a schimbat semnificativ de-a lungul anilor, dar scopul lor rămâne acelaşi: de a uni rotarienii în prietenie şi a oferi oportunităţi de a se bucura de activităţile preferate de agrement sau profesionale.

Multe grupuri folosesc, de asemenea, interesele lor speciale pentru a sluji altora.

Fiecare grup funcţionează independent de Rotary International, cu propriile sale reguli, cerinţe, taxe şi structură administrativă. Calitatea de membru este deschisă tuturor rotarienilor, soţiilor de rotarieni, şi membrilor Rotaract. Aceştia se unesc în Rotary Fellowships pentru:

  • a partaja un interes comun în activităţi recreative interesante (sport, hobby-uri, etc)
  • a continua dezvoltarea lor profesională prin schimburi de experienţă cu alţi rotarieni de aceeaşi profesie
  • a face noi prieteni din întreaga lume
  • a explora noi oportunităţi pentru servicii
  • a se distrea și a îmbogăţi experienţa lor Rotary

Pentru a afla mai multe despre Rotary Fellowships recunoscute în prezent de către Rotary International: www.rotary.org/fellowships.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sari la bara de unelte