A 104-a Convenţie Rotary International – 23-26 iunie 2013, Lisabona, Portugalia

Rotarienii din întreaga lume se adună în fiecare an pentru schimburi de experienţă şi idei, pentru a reîntâlni vechii prieteni şi a-şi face prieteni noi, pentru a se distra, şi pentru a promova activitatea Rotary. Convenţia Rotary International va avea loc în acest an la Lisabona, Portugalia, în perioada 23-26 iunie.

De la activitatea intensă din Casa Prieteniei, la sesiunile şi reuniunile preconvenţie, Convenţia Rotary International este cea mai bună modalitate de a te conecta cu familia Rotary.

Convenţia Rotary International este organizată anual, cu scopul de a reuni reprezentanţi ai tuturor cluburilor din lume în ateliere de lucru şi seminarii pentru schimburi de experienţă şi socializare.

Aceste convenţii sunt menite să stimuleze, să informeze şi să inspire toţi rotarienii, şi sunt considerate ca cele mai mari convenţii din lume în industria turismului de afaceri.

Convenţia Rotary International este împărţită în sesiuni plenare de lucru, zone de comuniune şi schimburi de experienţă cu o componentă comercială, precum şi mai multe evenimente de divertisment local.

Convenţia Rotary International care va avea loc în Portugalia, în Lisabona, va fi cea mai mare convenţie de afaceri care a avut loc vreodată în Portugalia, aşteptându-se participarea a circa 25.000 de persoane.

Locatii

Casa Prieteniei – Feira Internacional de Lisboa
Rua Bojador 1998-010 Santa Maria dos Olivais, Lisboa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte