Clubul Rotary din Pacifica este premiat cu People Who Care Award pe 2012

Consiliul de Administratie al Pacificans Care a oferit recent premiul People Who Care Award pe 2012 lui Helen James şi Clubului Rotary din Pacifica.

Premiul a fost înființat acum 10 ani pentru a recunoaşte şi celebra acele persoane, grupuri sau întreprinderi care au contribuit semnificativ la bunăstarea comunității.

Clubul Rotary din Pacifica s-a înfinţat pe 12 octombrie 1962 la Restaurantul Rockaway. După 50 de ani Clubul Rotary din Pacifica se evidenţiază în muncă în folosul comunității și proiecte internaționale, furniza servicii pentru comunitate, promovând integritatea, bunăvoința, și pacea, prin partenerii săi de afaceri, profesionişti , și liderii comunitari.

În discursul său, Christine Stahl, membru al consiliului Pacificans Care, a evidenţiat sponsorizările Rotary pentru taberele de vară pentru copii, turnee de bowling, etc.. Când inundaţii din 1962 a devastat zona, Rotary a ajutat lmulţi cetățeni aflați în dificultate.

Stahl a descris clubul ca un “grup activ, dedicat, care transformă ideile în realitate de care beneficiază nu doar comunitatea noastră, dar şi comunitatea din întreaga lume.”

Fundaţia Pacificans Care a fost fondată în 1982 pentru a oferi sprijin organizațiilor de servicii sociale din Pacifica.

www.pacificans-care.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte