Districtul Rotary 2241 – România şi Republica Moldova

Romania_general_map-en

Districtele Rotary coordonează participarea cluburilor şi contribuţiile financiare la programele Fundaţiei Rotary, inclusiv:

 • PolioPlus
 • Programe educaționale
 • Programul de Granturi Umanitare

Comitetele districturilor Fundaţiei Rotary şi subcomisiile ajută la educarea, motivarea şi convingerea rotarienilor să participe la programe ale fundaţiei şi activităţi de strângere de fonduri. Liderii districtului trebuie să încurajeze toţi rotarienii să participe la seminarul districtului Fundaţiei Rotary.

ASOCIAŢIA „ROTARY INTERNAŢIONAL – DISTRICT 2241 – ROMÂNIA ŞI REPUBLICA MOLDOVA”, este o organizaţie cu personalitate juridică, independentă, nonguvernamentală, fără scop patrimonial sau lucrativ, necondiţionată politic, religios, rasial, naţionalist sau discriminatoriu. Sediul asociaţiei se află în Bucureşti, Bdl. Carol I nr. 52, et.1, camera 13, sector 2.

Asociaţia „ROTARY INTERNAŢIONAL – DISTRICT 2241 ROMÂNIA ŞI REPUBLICA MOLDOVA”, în îndeplinirea scopului Rotary Internaţional, coordonează activitatea generală a Cluburilor Rotary membre ale Districtului şi le susţine în demersurile lor de a realiza proiectele Districtului şi ale Rotary Internaţional.

1 thought on “Districtul Rotary 2241 – România şi Republica Moldova

 • Stimate DOMN!
  As dori sa spun ceva…lumii de pretutindeni si sa lansez o poveste de viata,
  acesta e modul cel mai prietenos de a ma adresa OAMENILOR
  care chiar doresc sa ajute UN seman.Ma numesc official: Vasiliu Ion,
  amicii ma striga JanOmvesel,dar si pe net la fel, sunt pensionar in
  Ploiesti si bunic pe deasupra si am un vis de f. multi ani,acela de a
  calatori in lume la volanul unei autorulote timp de cateva luni de
  zile si gospodarindu-ma sa pot rezista onorabil valorificand resurse
  din natura dar si din cea ce va mai darui acei OAMENI cu care voi avea
  placerea si norocul sa-I intalnesc si sa socializam.Pentru acest
  deziderat e nevoie de a procura aceasta autorulota in valuare de
  10.000- 20.000 euro(la mana a doua)
  Am gandit ca cei ce vor citi acest apel vor rupe din avutul lor 1-5-10 euro si o sa depuna in contul:RO78CECEPH0102RON0018501,si dupa ce face acest lucru , musai sa trmita prietenilor cu un P.S :hai sa-l ajutam pe nea Jenica : si nu se poate sa nu se realizeze acest vis.EU ma angajez sa raspund la toti cei ce ma va onora cu un e-mail de comfirmare la : janvasiliu@gmail.com, de semeni as fi fericit sa primesc si adresa postala a celor ce doresc sa –I vizitez atunci cand traseul meu va trece prin zona.Acest apel este directionat in special OAMENILOR :bogati in suflet si in inima dar….NU numai,ci si ecologistilor,si mai ales SENIORILOR care stiu cel mai bine ce inseamna sa ai un vis si sa nu poti sa-l duci la bun sfarsit.Daca voi reusi acest proiect, ma oblig sa trimit vesti si poze de pe tot traseul parcurs,voi spune tuturor cum s-a realizat,voi ruga pe cei ce a contribuit la proiect sa semneze pe panourile autorulotei in semn de amintire fata de cei ce mau ajutat,atunci cand am avut mai multa nevoie.Astept propuneri si trasee pe adresa mea, pe net,unde voi face informari despre aventura noastra: ION si MARIA Vasiliu.ROMANIA 2015.Doresc viata lunga Rotary si tuturor membrilor acestei frumoase asociatie, unica in lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte