K. (Ravi) Ravindran va fi preşedintele Rotary Internatonal în 2015-16

130806_ravindranK.R. “Ravi” Ravindran, membru al Clubului Rotary din Colombo, Western Province, Sri Lanka, a fost selectat de către Comitetul de Numiri ca preşedinte al RI în 2015-16. Ravindran va fi nominalizat la 1 octombrie în cazul în care nu există candidaţi concurenţi.

Ravindran a declarat că prioritatea sa de top pentru Rotary va fi de a creşte numărul membrilor, pe care el i-a numit piatra de temelie a oricărei organizaţii.
Accentul pus pe membri trebuie să continue, cu accent asupra tinerei generaţii”, a spus Ravindran. “În plus, trebuie să căutăm să atragem pensionarii şi oamenii cu experienţă în Rotary.”

Ravindran spus că e important pentru rotarieni să-şi spună poveştile lor, mai ales prin intermediul reţelelor sociale, astfel încât alţii să poată vedea impactul Rotary în viaţa lor. El a spus că este de asemenea important pentru organizaţie să existe o voce coerentă. “Identitatea noastră trebuie să rămână simplă şi să se bazeze pe valorile noastre fundamentale. Trebuie să fie clar şi simplu, atât pentru membri cât şi pentru ne-membri.

Ravindran deţine o diplomă în comerţ şi este fondator şi CEO al Printcare PLC, o companie listată public şi lider global în industria de ambalare a ceaiului. El este de asemenea, în conducerea mai multor altor companii si organizaţii de caritate. Este preşedintele fondator al Asociaţiei Anti Narcotice din Sri Lanka, cea mai mare organizaţie antinarcotice din Sri Lanka.

Ca preşedinte PolioPlus în ţara sa, Ravindran a condus un grup de lucru cu membri din guvern, UNICEF, şi Rotary, şi a lucrat îndeaproape cu UNICEF pentru a negocia o încetare a focului cu militanţii de nord pe perioada Zilelor Imunizării Nationale.

Rotarian din 1974, Ravindran a servit Rotary ca director şi trezorier al RI şi ca administrator al Fundatiei Rotary. De asemenea, el a servit ca lider al grupului de discuţii International Assembly, guvernator de district, reprezentant în Consiliul Legislativ, şi preşedinte al instituţiei zonale. A prezidat proiectul Schools Reawakening, sponsorizat de cluburile Rotary şi districtul din Sri Lanka, care a reconstruit 25 de şcoli devastate de tsunami, de care au beneficiat 15.000 de copii.

Ravindran a fost distins cu Citation for Meritorious Service şi Distinguished Service Award ale Fundaţiei Rotary, şi Service Award pentru o lume fără poliomieltită.

El şi soţia sa, Vanathy, au doi copii, şi sunt donori majori de nivel 4 la fundatie.

Membrii Comitetului de Numiri sunt Eric E. Lacoste Adamson, SUA (preşedinte), Ioan T. Blount, Statele Unite ale Americii, Robert K. Crabtree, Noua Zeelandă, Gerson Gonçalves, Brazilia, Frederick W. Hahn Jr., Statele Unite ale Americii; Lynn A. Hammond, Statele Unite ale Americii, Teruo Inoue, Japonia, Paul Knyff, Olanda, Peter Kron, Austria, Jorma Lampen, Finlanda, Kyu-Hang Lee, Coreea, Masahiro Kuroda, Japonia, Michael D. McCullough, Statele Unite ale Americii, Donald L. Mebus, Statele Unite ale Americii; David D. Morgan, Ţara Galilor, Catherine Noyer-Riveau, Franţa, şi MK Panduranga Setty, India.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte