Prezentare oferte educaţionale

Universitatea Drobeta

Dragi prieteni,

Va invitam sa participati alaturi de Rotary Club Craiova si Rotary Club Drobeta Turnu Severin Continental la evenimentul organizat in data de 30.05.2014, ora 12 la Drobeta Turnu Severin in sediul Universității din Craiova, strada Traian nr. 277A. Intentia noastra, in calitate de organizatori, este de a prezenta oferta educationala a Universitatii din Craiova si a Centrului Universitar din Drobeta Turnu Severin spre o mai buna cunoastere si apropiere fata de valorile unei entitati universitare cu o indelungata traditie, un real si prestigious exponent al invatamantului european, ale carui standarde se identifica cu cele impuse si sustinute in Uniunea Europeana.

Totodata, consideram acesta un bun prilej de a consolida relatiile dintre cluburile noastre si dintre membrii acestora avand convingerea ca sprijinul social conferit generatiilor viitoare, prin efortul nostru comun, este de natura a stimula activitatea viitorilor rotarieni.

Ne dorim cu totii ca tinerii sa beneficieze de un invatamant universitar de calitate si, pornind de la aceasta premisa, fundamentam astfel, un nou nivel de abordare a relatiilor sociale conferindu-va dumneavoastra calitatea de purtatori ai mesajului prestigioasei institutii de invatamnat a carei prezentare dorim a o realiza.

Va solicitam totodata, sa ne sprijiniti in demersul nostru in sensul cooptarii ca participanti la acest eveniment a reprezentatilor sau membrilor altor entitati inclusiv nerotariene interesate de a beneficia de oferta educationala a Universitatii din Craiova si a Centrului Universitar din Drobeta Turnu Severin.

Va rugam sa ne confirmati participarea dumneavoastra pana in data de 28.05.2014 prin email: secretar.rotarycraiova@gmail.com sau tel. 0040723633723.

Cu prietenie rotariană,

Prof. dr. Cristi Spulbăr,
Rotary Club Craiova,
Președinte 2014 – 2015

1 thought on “Prezentare oferte educaţionale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte