Schimburi de experiență și idei între rotarieni

Rotary International

Prin activitățile din cadrul cluburilor rotarienii își extind rețeaua personală, profesională și de afaceri, și își schimbă modul de a vedea lumea.

Altă perspectivă

Rotary reunește marile minți din toată lumea.

Fiecare rotarian își poate pune în valoare abilitățile și experiențele unice în relațiile cu alți rotarieni din comunitatea lui și din întreaga lume.

Rotary International unește oamenii de pe toate continentele, culturile, și ocupațiile, este cu adevarat unul dintre cele mai mari puncte forte ale asociației. Membrii Rotary sunt lideri în domeniile și în comunitatea lor. Perspectivele lor diverse îi ajută să vadă problemele diferit, și să le rezolve, în comunitățile din întreaga lume.

Rotary uneşte oamenii de pe toate continentele, culturile, și ocupațiile. Membrii Rotary sunt lideri în domeniile lor si în comunităţile lor. Perspectivele diverse îi ajută să vadă problemele diferit, şi să le rezolve în comunităţile din întreaga lume.

Prin cluburile în care activează, membrii Rotary găsesc mai multe modalități de a răspunde, de a schimba idei, și a face prietenii pe tot parcursul vieții, inclusiv:

  • reuniuni de club săptămânale
  • forumuri de discuții online
  • grupuri de afinitate pe bază de interese
  • evenimente locale
  • convenții anuale internaționale

Persoanele interesate în conectarea cu membrii Rotary, indiferent dacă au experienţă în voluntariat sau sunt noi în serviciul comunitar, pot apela la unul din cluburile din comunitatea lor.

Educație superioară

Pentru tinerii cu aptitudini de lider demonstrate Rotary oferă burse speciale, de la tabere locale focalizate pe anumite aptitusini la burse complete universitare. Rotary oferă mai multe moduri de a sprijini educatia tinerilor membri.

Pentru tinerii care adoptă crezul Rotary de a servi comunitatea locală și lumea mai presus de sine, multe cluburi Rotary oferă burse academice pentru licență, absolvire, și chiar pentru studii internaționale, pentru elevii și studenții din zona lor.

Absolvenții de facultate pasionați și profesioniștii care împărtășesc misiunea Rotary pentru pace pot aplica la o bursă pentru a studia în unul din centrele Rotary de pace din întreaga lume.

Descoperiți noi culturi

Tinerii rotarieni participă la schimburi internațional care îi ajută să învețe și să înțeleagă mai bine alte culturi promovând cultura globală în același timp. Multe cluburi sponsorizează schimburile de tineri, care poate dura până la un an într-o altă țară, locuind la o familie gazdă și mergând la școala de acolo.

Pentru profesioniștii adulți, cluburile Rotary sponsorizează adesea grupuri de persoane cu ocupații similare pentru a-și împărtăși experiența lor, cu impact în țările din intreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte